Romantische plekken

Romantische plekken om te overnachten

Het is natuurlijk altijd lekker om er eens samen met je partner er tussen uit te gaan. Wanneer jullie bijvoorbeeld drukke schema’s hebben, of wanneer jullie niet echt meer de tijd hebben weten te vinden om elkaar te zien, of misschien zelfs hebben jullie genoeg tijd voor elkaar en willen jullie gewoon een romantische overnachting doorbrengen in Nederland. Je hoeft niet ver te gaan. Er zijn genoeg plekjes in Nederland die romantiek bieden voor jou en je partner. Daarom zijn hier de leukste plekjes in Nederland voor jou en je partner.

Love Bubble

In een gezellig plaatsje in Gelderland, namelijk Lochem bevinden zich de love bubbles. De huisjes zijn gelegen in het prachtige Landgoed in het achterhoekse landschap. Bij Love bubble ben je er vrijwel zeker van dat jou en je partner een speciale liefdesbeleving wordt beloofd. Je kunt kiezen uit 3 verschillende bubbles:
– Dreamtime Love Bubble
– Lotus Love Bubble
– De Original Love Bubble

Je verblijf is bijna volledig privé. Je wordt bediend door het onzichtbare personeel. Je vraagt jezelf vast af hoe het personeel onzichtbaar kan zijn, maar hier zul je zelf achter moeten komen.
Elke bubble heeft zijn eigen charme. De lotus en de original bubble kunnen alleen voor twee personen gereserveerd worden. De Dreamtime bubble kan ook nog gereserveerd worden door twee stelletjes. Het is dus eigenlijk niet de bedoeling dat je met 4 vrienden naar deze love bubble gaat. De experience duurt ongeveer 21 uur, waar eten bij de prijs is inbegrepen.

Kleine Dochterense Schooldijk 4
7241 SM Lochem
06-57053967
https://www.lovebubbles.nl/

 

Kasteel Sterkenburg

In Driebergen-Rijsenburg, Utrecht is een prachtig kasteel gelegen. Het kasteel beschikt over achter verschillende hotelkamers. Elke hotelkamer is voorzien van een unieke stijl. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een doorsnee hotelkamer, of een torenkamer. Eten is tijdens deze overnachting niet inbegrepen, maar je kan er wel voor kiezen om een luxe ontbijtje mee te eten in de Grote Zaal met eigen streekproducten. Je kan er ook voor kiezen om eventueel ontbijt op bed te krijgen, maar dit is alleen mogelijk wanneer je in de Ooienvaarkamer of in de Schildpadkamer overnacht. Het kasteel alleen biedt niet alleen een romantische ervaring, maar het kasteel is zodanig gelegen dat je leuke wandelingen door de omgeving kan maken.

Langbroekerdijk 10
3972 ND Driebergen-Rijsenburg
0343-518047
https://www.kasteelsterkenburg.nl/

 

Duinhotel Tien Torens

Dit is een uniek en sfeervol hotel gelegen in de duinen van Zoutelande, Zeeland. Het unieke aan dit hotel is dat je ultieme privacy hebt. Het hotel is zodanig gebouwd dat je geen last hebt van andere gasten terwijl je buiten op je privébalkon tijd doorbrengt. Het hotel is daarbij ook op een duurzame manier gebouwd. Je hebt de keuze uit zeven verschillende lodges.
Het strand ligt op maar 5 minuten lopen van het hotel. Je kan het strand bereiken door een duinpad af te lopen. Het is ook mogelijk om via de duinpaden prachtige fietstochten te maken richting Domburg en Vlissingen.

Duinweg 36
4377 EE Zoutelande
0118 745 878
https://duinhoteltientorens.zeayouzeeland.nl/nl/omgeving-zoutelande