Hotels Rotterdam

De mooiste hotels in Rotterdam

Ga je binnenkort naar Rotterdam en houdt je van luxe? Boek dan zeker een overnachting in één van de mooie hotels die Rotterdam heeft. Prachtige hotelkamers met loungemeubels, een heerlijk ontbijt en een geweldige ligging: in deze blog vertellen wij meer over hotels die niet mogen ontbreken aan je trip naar deze stad.

loungemeubels

Rotterdam Marriot Hotel

Het Marriot Hotel ligt midden in hartje Rotterdam en is daarmee de ideale plek om te overnachten als je alle grote attracties van de stad wil ontdekken. Tegenover het hotel ligt Rotterdam Centraal Station, dus hoef je als je met de trein komt niet ver te lopen. Het hotel is gevestigd in de Millennium Toren en maakt daarmee onderdeel uit van de prachtige skyline van Rotterdam. In dit luxe 5-sterrenhotel ontbreekt het je aan niets: service, schitterende hotelkamers en een toplocatie. Een overnachting is al te boeken vanaf € 109,-. Hierbij kun je kiezen uit de volgende kamers: deluxe, executive of een junior suite.

Le Marin Boutique

Le Marin Boutique is gevestigd in het historische deel van Rotterdam-West. Dit 4-sterrenhotel beschikt over een gezellige en warme sfeer, waardoor jij je meteen thuis voelt. Het hotel, gelegen naast zijn oudere broer Le Marin Petit, heeft mooie en luxe accomodaties in superior en deluxe kamers. Dankzij het heerlijke ontbijtbuffet met verse koffie, ambachtelijk brood en verse huisgemaakte sandwiches kun je er helemaal tegenaan wanneer je deze stad wil verkennen. Bij Le Marin Boutique Hotel kun je al een kamer boeken vanaf € 99,-.

Postillion Hotel WTC

Ook het Postillion Hotel WTC is gelegen in het hart van Rotterdam. Hier overnachten houdt in: slapen op een historische locatie met een modern uitzicht. Het hotel ligt aan het Beursplein. Hier werd vroeger graan verhandeld, maar is nu de ideale plek voor shop-a-holics. Het gloednieuwe 4-sterrenhotel heeft 168 kamers met hoge plafonds, heerlijke boxspringbedden, airco en een smart tv. Ook hier ontbreekt je dus niks! Je kunt een kamer boeken vanaf € 84,-.

loungebmeubels