reinders

Reizen met comfortabele kleding

Als je binnenkort op vakantie gaat met het vliegtuig ben je je vast al aan het bedenken wat je allemaal moet meenemen. Je moet natuurlijk kijken dat je voldoende meeneemt in je koffer, maar ook in je handbagage. Zelf moet je in het vliegtuig ook comfortabele kleding aan. Daar had je nog niet aan gedacht. Toch is dit wel belangrijk, zeker als je verder gaat vliegen. Na meer dan vijf uurtjes wordt die jeans toch wel vervelend. Reizen met comfortabele kleding is daarom een goed idee, want deze kleding gaat niet jeuken en/of duwen. Je kunt natuurlijk in je oude joggingsbroek gaan reizen, maar hoe leuk is het als je comfortabele kleding hebt die ook nog eens modieus is?

Reinders

Comfortabele kleding die ook nog eens modieus is. Dat wil je toch om te reizen? Zo voel je je toch nog een beetje netjes gekleed in het vliegtuig en bovendien kun je er ook lekker in slapen. Deze kleding zit namelijk ongeacht je houding altijd lekker. Een merk wat zulke kleding ontwerpt is Reinders. Reinders is een merk van Nederlandse bodem wat is opgericht door de tweelingzusjes Julie en Marie. De zusjes zijn enorm populair op Instagram door de vlogs die ze maken. Doordat ze zo populair zijn op Instagram groeit ook hun kledingmerk. Reinders is een kledingmerk wat voornamelijk een knitwaer stijl kent. Zo vind je bij Reinders hippe joggingpakken, maar bijvoorbeeld ook shirts. Ideaal om in te reizen dus. Bovendien zijn de joggingpakken gemaakt uit een kleur en herken je ze aan het logo op zowel de mouwen als de broek.

Truien

Naast de joggingpakken kun je ook verschillende kledingstukken los kopen waaronder de truien. De truien zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kun je een keuze maken uit de truien met het Reinders logo all-over tot de truien met col en wijd uitlopende mouwen. De truien voelen niet alleen lekker zacht aan, maar zijn ook nog eens lekker warm. Dat is fijn in het vliegtuig, zeker wanneer je even gaat slapen. Heb je het te warm? Dan kun je de trui altijd nog uit doen. Wat extra fijn is, is dat je de truien kunt krijgen in opvallende kleuren maar ook in neutrale tinten. Zo is er altijd wel een trui die bij jou past. Je trui kun je matchen met de rest van je Reinders outfit om zo een geheel te krijgen. Veel plezier op je vakantie.