ik ga op reis

Ik ga op reis en neem mee?

Vaak de lastigste klus te klaren is het inpakken van je koffers voordat je op een welverdiende vakantie vertrekt. Je kamer is een zooitje je bent de meest geschikte outfits in elkaar aan het steken, terwijl je ook nog eens rekening moet houden met het gewichtslimiet dat je koffer mag wegen. De dames onder ons kennen het probleem wel, veel te veel meenemen terwijl de helft tijdens de vakantie in de koffer blijft liggen, liever te veel dan te weinig of niet? De grootste vraag tijdens het inpakken is dan ook “wat neem ik mee?”, dit antwoord is bij iedereen anders aangezien niet iedereen naar dezelfde bestemming reist.

Essentieel

Het ergste dat een dame die op vakantie gaat mee kan maken is het meest essentiële vergeten mee in te pakken. Door al het gedoe en alle outfits te regelen kan het soms voorkomen dat je eens iets vergeet. Het meest essentiële dat je moet meenemen is zeker en vast altijd je tandenborstel, schoeisel en niet te vergeten je ondergoed dames! Het moest je maar eens voorkomen dat je je ondergoed vergeet, je kan natuurlijk overal ondergoed voor dames vinden, maar het liefst heb je al meteen je eigen ondergoed bij de hand. Ondergoed voor dames is ook niet overal te vinden met goede kwaliteit, en zoiets kopen in de supermarkt is niet echt een pleziertje.

Ook een essentieel in te pakken artikel is je make-up, de dames die niet zonder make-up kunnen zetten dit het best bovenaan hun lijstje. Een toilettas maken is ook erg handig dan kun je ook nagaan of dat al je toiletgerei erin zit moest er een noodgeval zijn.

Checklist

Een checklist van tevoren opmaken is het meest aangeraden, je kan dan alles aanvinken op het moment dat je het hebt ingepakt. Dit is ook overzichtelijker en je hebt dan een zekerheid dat je niets bent vergeten in te pakken. Je kan zelf een checklist opmaken of je kan er eentje online vinden, maar natuurlijk jijzelf weet het best wat je wilt meenemen, je kan dus zelf best een lijst opmaken.