lingerie

Wat neem je allemaal mee op vakantie?

De vakantieperiode is volop aan de gang. Maar nog veel mensen hebben een heerlijke en welverdiende vakantie nog voor de boeg. Even weg van alles en iedereen. Even weg van de dagelijkse files op de weg en de stress op het werk. Even helemaal niets doen. Maar voor het zo ver is, moeten eerst de koffers ingepakt worden. En dat is meestal alles behalve stress loos.  Wat neem je allemaal mee op vakantie en wat kan je thuis laten? En hoe doen mensen dat toch die even een avond van tevoren hun tas inpakken en helemaal niets vergeten? Wij zetten de belangrijkste producten op een rij die je absoluut niet mag vergeten op vakantie.

Van paspoort tot lingerie

Allereerst natuurlijk je paspoort. Of je nu gaat vliegen of gewoon in ons eigen mooie Nederland op vakantie gaat, je paspoort moet je altijd meenemen. En vergeet natuurlijk niet alle andere belangrijke documenten die je nodig hebt zoals (vlieg)tickets of (hotel)vouchers. Dan de toiletartikelen. Erg belangrijk want je wilt niet zonder zitten. Het klinkt misschien raar, maar deze hoef je niet perse mee te nemen als je buiten Nederland op vakantie gaat. Producten als tandpasta en zonnebrandcrème is vaak namelijk goedkoper in het buitenland. Qua kleding raden we je aan om niet te veel mee te nemen. Je kleding kun je ook op vakantie laten wassen. In parken is er zijn er altijd wasmachines beschikbaar en in hotels is een wasservice meestal wel aanwezig. Kies voor kleding die je goed kunt afwisselen. Dus een shirt dat bij meerdere broeken of rokjes past zodat je gemakkelijk kunt combineren. Neem iets mee dat je ’s avonds aan kunt doen en iets wat je vaker overdag tijdens activiteiten aan kunt doen. En natuurlijk mag je de lingerie niet vergeten. Je weet maar nooit natuurlijk.

Neem niet te veel mee

Het belangrijkste is eigenlijk dat je gewoon niet te veel meeneemt. Je hebt echt al die spullen helemaal niet nodig op vakantie. Denk maar eens aan vorige jaren dat je veel ongebruikt weer mee terug nam. Het beste kun je een eigen lijst maken waarop je alles zet dat je meeneemt. Door een eigen lijst te gebruiken en niet eentje van internet, weet je zeker dat je niets vergeet. Probeer ook slim in te pakken. In plaats van je kleding te vouwen, kun je ze beter oprollen. Sokken stop je in de lege plekjes tussen je kleding of in de schoenen die je apart mee neemt. We wensen je veel succes met inpakken en hopen dat je er niet te veel stress van ervaart. En anders  heb je nog een mooie vakantie voor de boeg om bij te komen.