bankhoezen

De mooiste vakantieparken in Nederland

Corona gooit wederom voor veel Nederlandse vakantiegangers roet in het eten. Verre reizen kunnen we beter wéér een jaartje vooruitschuiven, maar toch willen we wel minstens een week weg. Wees niet bang want er zijn zat Nederlandse vakantieparken die ervoor zorgen dat jij je een week in het buitenland waant. Dus ben je nu op zoek naar een leuke vakantie in Nederland? Lees dan vooral verder, want wij zetten de mooiste, leukste en gezelligste vakantieparken in Nederland voor je op een rij.

Roompot Beach Resort

In het kleine Zeeuwse dorpje Kamperland ligt het vakantiepark Roompot Beach Resort. Dit is écht een resort voor het hele gezin, want je kinderen hoeven zich geen minuut te vervelen in het indoor speelparadijs. De ouders kunnen een fiets huren en heerlijk genieten van de veelzijdige omgeving van het prachtige Kamperland. Aan het einde van de dag kunnen jullie als gezin nog genieten van de ondergaande zon tijdens een heerlijke strandwandeling en ’s avonds plof je op de schone bankhoezen in je prachtige accommodatie.

Dormio Resort Maastricht

Reis af naar het Bourgondische zuiden en geniet van een rustgevende vakantie in Dormio Resort. Het is een luxe resort, dat omringd is door schitterende natuur en slechts op fietsafstand van het adembenemende Maastricht. De hoofdstad van Limburg leent zich ideaal voor een leuke stedentrip of een romantisch weekendje weg. Je kunt er prachtige bezienswaardigheden bezoeken en ’s avonds genieten van één van de vele horecagelegenheden.

Vakantiepark Beekse Bergen

Heb jij altijd al willen overnachten tussen de wilde dieren en wakker worden met giraffen in je achtertuin? Reis dan zeker een keer af naar het mooie Noord-Brabant, want ten zuiden van Tilburg ligt Vakantie- en Safaripark Beeks Bergen. Naast een spannende safari kun je in dit vakantiepark ook genieten van een subtropisch zwembad, een gratis bezoekje brengen aan Speelland en de bosrijke omgeving verkennen met de fiets of te voet.

Vakantiepark Slagharen

Krijg in dit vakantiepark het gevoeld dat je helemaal in het wilde westen leeft. Naast de luxe lodges, met bijzondere bankhoezen, kun je ook overnachten in een echte wigwam. Je krijgt overigens ook gratis toegang tot het waterpark Aqua Mexicana. Terwijl je kinderen zich kostelijk vermaken in de vele attracties, kunnen jullie tot rust komen in één van de tavernes.