padel amsterdam

Dingen die je echt één keer moet doen als je in Amsterdam bent!

Of je nu in Amsterdam woont, studeert of een dagje naar Amsterdam gaat, er is genoeg te doen. Lees hieronder welke dingen je nou écht één keer gedaan moet hebben als je in Amsterdam bent. In deze blog gaan we een aantal leuke ideeën benoemen waar jij misschien nog helemaal niet zelf aan gedacht hebt.

High tea in het Amstel-hotel

Soms mag je wel een beetje fancy doen. In het Amstel-hotel kan je iedere dag genieten van een high Tea en een prachtig uitzicht. Deze high tea bestaat uit drie gangen, van hartig naar zoet, met drie soorten thee. Deze high tea is niet goedkoop, het kost 51 euro om precies te zijn, maar daarmee heb je wel de chicste high tea van Amsterdam.

Ctaste, dineren in het donker

Wil jij eens op een totaal andere manier proeven, horen, ruiken, voelen en communiceren? Dat kan bij Ctaste. De blinde experts bij Ctaste zullen je op een fantastische, ongedwongen manier versteld doen staan van het uitgebreide diner, high beer, high wine, high tea, brunch of proeverij.

A’DAM lookout!

De A’DAM lookout biedt een ongeëvenaard panoramisch observatiedek met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Hier kun je het historische gedeelte, het unieke polderlandschap en de grachten spotten. Is dit niet spannend genoeg voor je? Je kunt ook genieten van het uitzicht over Amsterdam terwijl de adrenaline door je aderen stroomt. Op het dak van de A’DAM Toren kan je namelijk ‘Over the edge’ vinden, Europa’s hoogste schommel. Echte daredevils schommelen op 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten.

De poezenboot

Heb jij een hart voor poezen? Dan is de poezenboot in Amsterdam zeker een bezoekje waard. Het verhaal achter de poezenboot stamt af uit de jaren 60. Mevrouw v. Weelde vond een poes met kitten naast de boom tegenover haar woning aan de Herengracht en nam de taak op zich om voor deze diertjes te zorgen. Het begon dus allemaal met die ene moederpoes en haar kitten. Mevrouw v. Weelde is helaas overleden, maar de poezenboot leeft voort. De mederwerkers van de boot helpen nog steeds heel veel zwerfkatten die hulp nodig hebben in Amsterdam. Om te kunnen blijven bestaan, kan de poezenboot de hulp en donaties van vrijwilligers en bezoekers goed gebruiken.

Padel Amsterdam

Zin in iets sportiefs in Amsterdam? Padel is een leuke sport dat een mengeling is tussen tennis en squash. Jong en oud kunnen plezier hebben op de padel baan. De puntentelling is hetzelfde als bij tennis en het wordt meestal dubbel gespeeld. Ben jij toe aan een uitdaging? Probeer padel Amsterdam vandaag nog!

XtraCold IceBar in Amsterdam

Even toe aan wat afkoeling na dat spannende spelletje Padel? Dat kan in de IceBar in Amsterdam. Hier is een temperatuur van -10 dus je kunt hier zeker lekker afkoelen met een ice cold biertje. Als je geen dikke trui of jas bij je hebt, hoef je deze bar echt niet over te slaan, er zijn namelijk genoeg jassen beschikbaar!