vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land

Wat doe je als niet op vakantie kunt naar het buitenland? Ga je dan thuis zitten wachten totdat je weer kunt gaan werken of toch liever erop uit in eigen land? Ondanks dat je je eigen omgeving vaak voor lief neemt is er genoeg te zien en te beleven in dit kleine kikkerlandje. In deze blog lees je alles over het mooie van Nederland.

Wat kan ik allemaal doen?

Het maakt niet uit waar je zin in hebt in Nederland kun je van alles doen. Heb je zin in wat ontspanning, rust en beweging? Dan zijn erg genoeg natuurgebieden. Een mooie wandeling door het bos van de Veluwe of een boottocht naar Texel of Ameland laat je een stukje van de werelderfgoedlijst van UNESCO zien. Voor citytrips hoef je niet naar het buitenland want in steden zoals Leiden, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam is genoeg te zien. Er is geen tijd voor verveling want je kunt cultuur combineren met shoppen en lekker eten. Andere leuke activiteiten tijdens je vakantie in Nederland zijn een wijnproeverij in Limburg, zeilen in Flevoland, een wellnessdag in Groningen en een diner in eigen stad. Ook zijn er genoeg leuke hotels in Nederland waar je even kunt ontspannen in de sauna of het zwembad.

Van Marie Jo bh tot zonnebril

Maar wat moet je allemaal meenemen als je op vakantie gaat in Nederland? Je weet namelijk nooit wat het weer in Nederland kan gaan doen. Neem daarom ook altijd kleding mee die je in verschillende situaties kunt dragen. Zo kun je een simpele jeans met een shirt of trui bijna altijd wel aan. Tijdens een goede wandeling door de natuur of een stad is het ook belangrijk om een goede bh te dragen. Een bh van Marie Jo zorgt ervoor dat je overdag voldoende ondersteuning krijgt tijdens het lopen en in de avond mooi uitziet in die jurk tijdens het diner. Een doosjes met pleisters voor de blaren kan ook zeker geen kwaad. En mocht je iets vergeten zijn kun jeĀ  dat nog in de winkel halen waar jij misschien thuis ook altijd heengaat.