vakantie in Nederland

Op vakantie in Nederland?

Voor veel Nederlanders is het de vraag of zij dit jaar op vakantie gaan vanwege het coronavirus. Diverse landen hebben maatregelen opgesteld waardoor het voor toeristen lastig wordt om naar het buitenland te reizen. Daarom gaan veel Nederlanders op vakantie in eigen land. Voornamelijk vanwege het gemak, maar ook om een hoop gedoe te voorkomen. Want in Nederland is er ook genoeg te doen. Denk aan de welbekende Van der Valk hotels die verspreid zijn over het hele land. Of overnacht in een van de vele Center Parcs verspreid over de Benelux. Deze resorts bieden je naast een eigen bungalow een luxe zwemparadijs en voldoende eetgelegenheden. Dit is tevens ook een go to place voor kinderen. Dit is dan ook een ideale vakantie voor families. Naast de welbekende steden in ons kikkerlandje biedt Nederland ook genoeg natuur voor de liefhebbers. Van de Brunssumerheide in Zuid-Limburg tot het Nationale Park De Hoge Veluwe. Er kan gewandeld worden, maar uiteraard ook gefietst worden. Of voor de echte avonturiers onder ons kan er ook gekampeerd worden, in tentjes, caravans, een autodaktent of op de traditionele campings.

autodaktent

Naast onze uitgestrekte natuurgebieden biedt Nederland ook veel mogelijkheden aan op het gebied van vermaak. Zo zijn er bijvoorbeeld de bekende attractieparken: Toverland in Sevenum, de Efteling in Kaatsheuvel en Walibi Holland in Biddinghuizen. Deze attractieparken zijn razend populair en worden door het hele jaar veel bezocht. Ideaal dus voor een gezinsuitje gecombineerd met een overnachting in een nabij gelegen hotel.

Voor de mensen die ontspanning zoeken zijn er ook allerlei Wellness locaties in Nederland. Dit is ideaal voor mensen die er een dag tussen uit willen voor de rust op te zoeken. En zichzelf willen verwennen. Denk aan sauna’s, stoombaden, bubbelbaden, diverse massages enz.

Al en al is er voor Nederlanders genoeg keus om dit jaar op vakantie te gaan in eigen land.