leukste hotels

Vakantie in eigen land? Dit zijn de leukste hotels in Nederland

Wilt u graag op vakantie gaan in Nederland? Dan heeft u ook in Nederland genoeg keuzes! In Nederland heb je namelijk de keuze om te slapen in daktenten, bungalowparken, campings of prachtige hotels. Met die laatste willen wij u graag verder helpen. Er is namelijk genoeg keuze uit mooie hotels, waar u heerlijk tot rust kunt komen en even helemaal nergens aan hoeft te denken. In deze blog zetten wij de leukste hotels van Nederland op een rijtje.

Bunk hotel Utrecht

Deze voormalige kerk is prachtig omgebouwd tot een heel mooi concept. Het is een mix tussen een hostel en een hotel. Je kunt in het Bunk hotel, namelijk in een ‘pod’ of een privékamer. Sommige kamers hebben nog hun prachtige karakteristieke details. Ook de ligging van het Bunk hotel is erg mooi, het is namelijk gelegen in de oude binnenstad. Hier heb je gezellige winkelstraten en kun je mooie monumenten bekijken.

daktenten

Hotel New York, Rotterdam

Het hotel New York is een iconisch gebouw in Rotterdam. Dit hotel was de plek waar gelukzoekers vanuit Rotterdam in de 19e en 20e eeuw vertrokken naar Amerika. Sinds 1993 is het een hotel met 72 unieke kamers, met een prachtig groot restaurant, een oesterbar en een cocktailbar.

The Duke hotel, Den Bosch

The Duke hotel is een boetiek hotel, gelegen in hartje Den Bosch. In het voormalige postkantoor aan de Korte Putstraat (de mooiste restaurantstraat van Nederland) vind je 17 prachtige kamers. The Duke is een karaktervol hotel, waar de details van het oude postkantoor goed bewaard zijn gebleven. Net als de living room en het interieur van de kamers. Het heeft een hele chique en toch toegankelijke en warme uitstraling.

Hotel Arena, Amsterdam

Als Amsterdams hotel met de roots letterlijk in het Oostenpark is Hotel Arena de perfecte plek om uit te gaan en thuis te komen. Het is niet alleen een plek om te slapen, maar ook om heerlijk te dineren, drinken of gezellig te dansen. Een mix van historie en modern design kenmerken de hotelkamers, de creatieve meeting en event studio’s, de sfeervolle salon en de unieke kapel. En natuurlijk is het centrum van Amsterdam groot genoeg, om te kunnen doen wat je maar wilt!

daktenten