Laser behandeling Sittard

Waarom biedt laseren dé uitkomst?

Laser behandelingen om te ontharen of andere huidaandoeningen aan te pakken bestaat nog niet zo heel lang. Toch biedt het voor veel mensen een goede uitkomst om van ongewenste haartjes, niet egale plekken op de huid, acne of pigmentvlekken af te komen. Ook kun je doormiddel van een laser behandeling een tatoeage waar je spijt van hebt laten verwijderen. Maar waarom is een laserbehandeling tegenwoordig zo populair?

Voordelen van laseren

Dit is waarom een laser behandeling voor vele de uitkomst biedt.

  • Het is geschikt voor alle huidtypes, daarnaast is het een veilige en effectieve behandeling voor veel factoren.
  • Het is vrijwel pijnloos, de laser apparatuur van tegenwoordig is klinisch bewezen en goedgekeurd door de FDA. De FDA is een afkorting voor de Food and Drug Administration, dit is een agentschap, dat is opgericht door de overheid in Amerika dat de kwaliteit en veiligheid van voedsel en aanverwante zaken waarborgt en bewaakt. Dit betekent ook dat ze kijken naar de veiligheid van dergelijke andere apparatuur zoals die in de medische industrie en medicijnen.
  • Een laserbehandeling is snel en kan op bijna alle lichaamsdelen groot en klein worden uitgevoerd.
  • Met het laserapparaat Milo de melaninemeter kan er veilig een gepersonaliseerd programma worden ingesteld voor allerlei verschillende soorten behandeling. Dit bespaart in kosten omdat er maar een apparaat nodig is wat een heleboel verschillende soorten laserbehandelingen kan overkoepelen.

Soorten behandelingen

De meest voorkomende laserbehandeling is die tegen ontharing. Deze wordt gedaan met een krachtige diode laser. Na deze behandeling moet je wel voor minstens 48 uur voorzichtig omgaan met de behandelde huid. Dit houdt in dat je niet te warm doucht, geen chemische middelen gebruikt op de huid, geen deodorant gebruikt indien de oksels niet zijn behandeld en minstens 4 weken niet onder de zonnebank gaat liggen of in de zon.

Pigment vlekken en zonschade verwijderen door middel van een 3D IPL Laser kan ook. De laser verwijdert ouderdomsvlekken en andere vlekken op het lichaam. Je mag voor de behandeling de huid minstens 6 weken niet blootstellen aan zonlicht en moet de huid insmeren met een zonbescherming dat minimaal factor 30 bezit. Na de behandeling is het raadzaam om 6 weken lang uw huid niet bloot te stellen aan uv-stralen of de zonnebank.

Huidverjongingsbehandelingen zijn ook hele populaire laserbehandelingen om uit te laten uitvoeren. Naarmate je ouder wordt gaat de huid een hoop aandoeningen en kwalen ontwikkelen. Zo krijg je rimpels en pigmentvlekken. Deze zien er gewoonweg niet mooi uit. Ook dit kun je doormiddel van een laser behandeling in Sittard laten verwijderen. Dit soort laserbehandelingen worden uitgevoerd met een IPL Skin Rejuvenation. Deze methode is volkomen veilig. Daarnaast is de methode erg snel en effectief om van uw huidaandoeningen af te komen.

Ook stimuleert deze laser behandeling de her modellering en her aanmaak van de collageen in de huid. Hierdoor ziet de huid er op langere termijn weer jonger en frisser uit. De meest populaire gebieden die vaak met deze behandelingen worden aangepakt zijn het gezicht, de borst, de nek en de handen. Deze lichaamsdelen worden het meeste blootgesteld aan zonlicht.