CBD olie

Beter slapen met CBD olie

We horen steeds vaker dat mensen slecht slapen of vaak wakker worden ‘s nachts.  Mensen proberen allerlei dingen, zoals slaaptabletten om hun slaap te verbeteren. Slaaptabletten helpen goed om in slaap te komen, maar op de lange termijn is het erg schadelijk. De laatste jaren zien we een erg grote opmars van het gebruik van CBD olie of wietolie om beter te slapen. Veel mensen zien het als een echt wondermiddel en zweren erbij. Door CBD olie kan je beter in een hotel, thuis of op vakantie slapen.

Hoe werkt CBD olie?

Allereerst moeten we je vertellen dat er twee verschillende soorten wietolie zijn. Je hebt de standaard wietolie die gemaakt wordt van de toppen van de cannabisplant. Dit zijn dezelfde toppen waar je een joint van kan draaien. In wietolie zit zowel CBD als THC olie. THC is het bestandsmiddel waar mensen high van worden. Teveel THC kan weer een negatief effect hebben op het je slaap. CBD olie zorgt voor meer rust in je hoofd en heeft ook geen THC bestandsmiddel, waardoor je niet high zal worden. CBD zorgt ervoor dat je sneller en in een diepe slaap terecht kan komen. CBD olie bevorderd je slaap op meerdere vlakken en is ook niet zo schadelijk voor je als slaaptabletten.

Cibdol olie voor je gaat slapen

Er zijn veel verschillende soorten Cbd olies. Een van onze favorieten is cibdol. Cibdol CBD olie bevat zo’n 400 milligram CBD en helpt je beter slapen. Deze olie krijg je in verschillende sterktes en kan je als beginnen mee beginnen om te testen hoe je erop reageert. Voor mensen die het niet gewend zijn kunnen in het begin heel diep slapen van met deze olie en hier moet je even aan wennen. Cibdol is vervaardigd in Zwitserse laboratoria en is volledig getest voor de veilig gebruik.  Deze speciale olie kan je rustiger maken en er dus voor zorgen dat je beter slaapt. Zo kan je een kwalitatieve betere nachtrust krijgen met maar een paar druppels per nacht.