body susa

Wat regel je voor een romantische overnachting?

Hebben jij en jouw partner samen iets te vieren? Dan is een romantische overnachting in een hotel altijd een goed idee. Naast het uitkiezen van de bestemming en het hotel zijn er nog een aantal zaken waar je aan moet denken, zoals: wat neem je mee? In deze blog noemen wij een aantal belangrijke punten op, zodat het gegarandeerd een romantisch weekendje weg wordt.

Boek een Airbnb of luxe hotel

Er zijn natuurlijk genoeg luxe hotels waar je een romantisch weekendje weg kunt spenderen. Maar heb je ook al eens gedacht aan het boeken van een Airbnb? Door je zoekopdracht specifiek te houden, krijg je zeker weten een aantal mooie opties te zien. Moeten jullie op het budget letten? Neem dan eens een kijkje bij Secret Escapes. Hier krijg je veel korting op de originele prijs voor een hotelkamer en houd je dus extra geld over voor andere dingen.

Koop mooie kleding en lingerie

Om het op en top romantisch te maken, kan mooie kleding en lingerie natuurlijk niet ontbreken. Koop een mooie lingeriesetje waar jij je zelfverzekerd in voelt, zoals een body Susa en verras je partner. Slaap je liever niet in een body? Zorg dan ook voor een mooie nachtjapon bijvoorbeeld. Vergeet ook niet om je beste kleding mee te nemen. Tijdens het rondlopen op locatie of wanneer je uiteten gaat. Het is immers extra leuk als je lief alleen maar ook heeft voor jou tijdens het diner.

Maak de kamer extra romantisch

Kaarsen, rozenblaadjes en een lekker parfum: het prikkelen van de zintuigen is enorm belangrijk. Maak de kamer dus extra romantisch op manieren waardoor alle zintuigen worden geprikkeld. Regelmatig is het bij het boeken van een hotelkamer mogelijk om dit via het hotel te regelen.